Happy lost in your hair and the cold side of the pillow .

Hej kära distansförhållande, du gör mig illa. Du får min kropp att värka av längtan, trots att jag vet att du bara är en flyktig gäst i mitt liv. Jag vet att du menar väl men nu får du snart ta och ge dig, jag vill ha tillbaka min kvinna hos mig. Du har lämnat en alldeles för stor plats i min säng och jag vill att du fyller den igen, lämna tillbaka min flickvän! Du förstår, jag saknar henne något så otroligt mycket, och nu när jag äntligen hittat henne och fått henne så känns det äckligt orättvist att du har tagit henne ifrån mig igen. Halva min uppblåsbara säng är kall och jag vill ha den varm igen. Jag ville bara uppmärksamma dig om det här, kära distansförhållande, så att du kanske åtminstone kan överväga att ta bort dig själv och ersätta dig själv med ett odistanserat förhållande. Adjö.

Till Lelle;
You cool your bed-warm hands down on the broken radiator,
and when you lay them freezing on me I mumble "can you wake me later?".
But I don't really want you to stop and you know it so it doesn't stop you,
and run your hands from my neck to my chest.

Crack the shutters open wide, I wanna bathe you in the light of day,
and just watch you as the rays tangle up around your face and body.
I could sit for hours finding new ways to be awed each minute,
'cuz the daylight seems to want you just as much as I want you.
Jag älskar dig.

I was told that loneliness was like spaces between the stars .

Den här saknaden är ju helt värdelös, vad gör jag här när jag borde vara hos min fantastiska flickvän? Jo visst ja, jag jobbar så jag kan betala hyra, köpa stora vita bönor och Småland. Så klart. Men det här är inte kul.
Men det är rätt kul att få köra bil på jobbet. Det gillas. Kommer förhoppningsvis bygga på mina muskler av att släpa, bära, lyfta och flytta dessa otaliga backar med jordgubbar. Score!

SOFIE ÄR HEMMA, MOAHAHA, MIN ÄLSKADE ÄLGSKUNK. Wiiie, det om nått gör en ju pepp på Norkröping, inklusive alla andra underbaringar till Norrköpingsbor, natürlicht. But still... jag saknar dig älskling.


And I miss my best friend -
But at the end of it all it's true - you shot this bullet through my bones.

RSS 2.0