now it's too late for you and your white horse to come around

mahaaa, TAYLOR SWIFT spelas här , det var med i ett grey's anatomy avsnitt, mums på Major Hunt i det avsnittet haha , hej störd i hela huvudet .

jag ska bar alyssna på deppigt en liten liten stund till , sen ska jag fan duscha , slänga i tvätt i en maskin och sen är det fan partymood all the way som gäller ! Efterfesten for sure , känner mig ganska glad ändå ! som sagt , man vet när man är glad när man kan lyssna på skära-sig-musik och ändå känna att man mår glatt !

and you've got your share of secrets and I'm tired of being last to know .

peppen peppen , snart, nu måste jag durgla !


the way you do I do

Ell, sorry att jag inte skrev ett till dig i måndags , ett inlägg alltså . Och en sak till innan jag glömmer, nej, vem nu Fia är ? Det är inte Hannah jag hatar haha .

hej upp och ner ner och upp , men det här inlägget är till Ellen , som jag BY THE WAY DOLL, träffar ALLT alltför sällan , don't ya think ? Saknar dig min bubs , mycket , nej vad händer nu med mig ? nu sitter jag här och nästan lipar , what the f is up ? haha , men du och jag Ellen , jag svär på att jag aldrig ska låta dig slip away , no effing way att vi ska förlora kontakten , vi vet vart vi har varandra, så det gör inte så mycket att vi inte ses så ofta , vet ändå precis vart jag har dig och jag hoppas du vet vart du har mig , my phone is on 24/7 , även fast jag iband vill ta den och "tappa" den i strömmen ibland för att jag blir så psykiskt trött av den haha .

anyway , I'm gonna keep it short , du är bäst Ellen och jag älskar dig nu och för alltid , gift dig med mig ?! haha, skämt åsido , the way you do I do , remember ?


HAHA, nu hittade jag en av våra sköna konversationer på bilddagboken Ell;

L - Jag rotar lite i din väska nu om det inte gör nått.
E - Nerå, men det kan ligga lite trosor där i.
L - Jasså?
E - Ja, alltså, rena trosor. Men det gör väl itne dig nått, du ahr väl bara kalsonger...
L - Nerå.
E - va bra.
L - jag gillar trosor

RSS 2.0