I never thought that I could be this helpless , I can't believe that I'm caving in for you .

Sitter och pluggar till tenta , men nu var det dags för en paus . Min koncentration ligger på plus minus noll och jag vill stänga av nu . Eller nej det vill jag inte alls . Jag vill dricka te och skriva om behaviorismen så det ska jag göra nu . Snart . Tror att sambon vill göra en videoblogg först så ska väl vara medgörlig och fixa det .



- If you leave you got to leave me now .





It's been known to happen .

Har spenderat lite mer än ett dygn i Avesta , där solen faktiskt skiner , där det finns ett lila hus , och som har en-gång-i-tiden-var-de röda lyktstolpar . Himla fint dygn alltså och nu är inte Yoshi rädd för Avesta längre , och hennes dialekt har försvunnit och lär nog aldrig mer komma tillbaka .
Men Lelle kom inte ostraffat från den här helgen heller , hon sa allt "feijnt" , det sa hon faktiskt , och Yoshi kontrade med ett "skiiiiitbra" , det var fint . Finfint ! .

Det har hänt mycket spännande i Avesta ; Kollat på höga stolpar med rö'a lampor uppe på , druckit rödvin (ja , RÖTT vin, rött ! Louise drack rött vin !) , lyssnat på Bon Jovi på repeat , ätit hundgodis och suttit som en kringla i en soffa . Himla fint . Finfint . Veckans ord , fint . Feijnt .

Som äppelvinet varm&kall ,
men för att det ska funka måste
man ta oss med en nypa salt ,
typ som tequila , exakt som tequila förresten .. .

Nu ska jag inte skriva mer , då blir det för långt .

Hejs .

Now I can't sing a lovesong ,
like the way it's meant to be .
Well , I guess I'm not that good anymore ,
but baby that's just me .

Do you have the keys to the hotel ? 'Cause I'm gonna string this motherfucker on fire .

LOUISE ÄR UPPRÖRD OCH VILL INTE VARA MED I FLATVÄRLDEN . ALLS . Seriöst , ta bort mig från era jävla listor och kartor och helvete , lägg inte till mig i era sjuka jävla facebookgrupper , sluta prata om mig , leave me the fuck alone ! . OCH JA JAG ÖVERREAGERAR , SO FUCKING SUE ME ! . Är på jävligt pissigt humör just nu och mitt blodtryck ligger i taket och jag skulle bara hata av mig lite , så nu är det gjort . Piss off .

p.s,
jag har världens duktigaste sambo , hon smackade just upp en lampa i taket i hallen , så nu är det ljust i hallen !
d.s .

E - Flatvärlden är som filmen Tomten är far till alla barnen , alla är med alla för att det ska vara så .


But there's shit that I've done with this fuck of a gun .

Minimajs är fett jävla awesome .

Jennifer Palevik har helt klart gjort min dag idag , gjort allt lite lite lättare och det är jag fett med tacksam för , och hon är bäst ! . Drack två koppar te och satt i flera timmar och bara snackade sjukt mycket skit och hemligheter , kändes nästan som om man var 12 igen , hade pyjamas och två toffsar och satt uppe hela natten och var glad och ledsen omvartannat .




Tack Jensan för att du är min vän och för att du också kan vara 12 år igen med mig <3 .

Hey , jag har fuckat upp igen .

För jag vaknar med ångest , vaknar med smärta ,
blandade känslor , tyngd i mitt hjärta
nått måste gått fel , fick spel .


Nej vad fan , förlåt , det är allt jag har och det är inget , förlåt . Det betyder ju ingenting , det lilla ordet , vad ska du göra med det ? Jag har inga svar , jag har bara förlåt .

52, 53 .

" Definitionen av vänskap är att ha samma tvångshandling . " Veckans bästa och Lelle är bra ! .

Och Jag måste bara säga att fan vad mycket ny musik jag fått fatt i denna vecka också ! . Tyvärr har ju Louise en tendens att bli besatt av knepig musik och nu är hon besatt av Mackintosh Braun . Hungrig är hon också efter allt pysslande (hon har gjort lite fint i sitt rum) . Men snart ska hon värma sig en lite matalåda och tittar på Grey's Anatomy och ladda för att nästa säsong börjar nästa vecka (shit fuck fan också!) . Sitter vid storbildsskärm gör hon också och hm , har inte direkt något mer att säga i detta inlägg .. Tråkigt ! .

Call this what you want , it never seemed so close .
Don't pretend you care ,
we both know that there were dreams we've had that were put on hold .
Aren't we more than we've been told ?

Don't say it doesn't matter anymore ,
this was made for us .
We've held all that we wanted for so long ,
this was made for us .


I saved my last dance for you , my friend .

HURTS igår med världens bästa vän , it was frickin' awesome ! Fick också mersmak på förbandet , Clare Maguire , underbar musik . But I promise you , I will kiss your crown when life takes me down .
Kort och gott , det var ett himla nice dygn i Stockholm och det var inte utan att hjärtat mitt kändes lite tungt när jag slog igen tågdörren .. I just can't feel the beat 'cause my heart's fallen out .
Det roligaste var förstås att höra att Denise hade kul eftersom det ju faktiskt var hennes present , fint var det !

Nu ska jag lyssna sönder den här låten och sova , hejs .

p.s, jag saknar dig som fan Sofie ..




RSS 2.0