Markus Krunegård + Eskilstuna

Är hos Sarah i Eskilstuna ! Har precis sett ett program på tvåan om Markus Krunegård och blev helt sjukt "nostalgisk" eller vad man ska säga när jag såg alla bilder fårn Norrköping. Åh mitt kära Norrköping, jag älskar verkligen dig ! haha, jag är knäpp men jag ska dö där . och Markus är bäst , det blir Markusevangeliet på tåget hem imorgon , helt klart !

Men i helgen befinner jag mig i Eskilstuna och det är en stad som inte är fy skam den heller ! Det är mysigt här, gröna bussar, heck yeah ! haha . Helgen har hitills varit himla mys, party i fredags, Sarah har trevliga vänner ! Och bakisdag igår (fast vi inte ens var bakis, helt galet men den där resorben funkade faktiskt), och åkte och handlade och sen tittade vi på film hela dagen, massa halvbra thrillers och så såg vi Paranormal ACtivity, Sarah var jätterädd och jag bara buh . haha .

Nu håller hon på att fixa sig, och jag ska strax platta håret för om en timme ska vi bege oss till stan och träffa min bästis Denise och hennes braiga Petra !

Nu är det Vem Vet Mest, "vad kallades den buske..." haha .

men nu ska jag bli snygg, eller aa, nått...få platt hår i alla fall ..

puss!


helgen kort och gott !

Okay, min helg i korta (långa) ordalag !
 Fredagen börjar med att man kommer typ sju minuter sent till mattelektionen, knackar på och rycke ri handtaget men blir inte insläppt! Louise blir jävligt irriterad, både på sig själv som alltid ska komma försent, och på läraren som verkar vara ett drygt as som inte släpper in folk efter att lektionen börjat. Hon kunde väl åtminstone öppnat dörren och sagt det, att lektionen börjar tio och inte tio över tio och att jag får komma igen på tisdag, men nej då, dryga på bara, fan min mattelärare hatar mig säkert redan, innan jag ens träffat människan, jaha, tack för det, IG rätt i pannan igen. 
 
 Men sen ringde jag i alla fall och väckte Sarah och fick beklaga mig lite och sen gick jag runt i cirklar utanför mitt hus i typ 25 minuter medan jag pratade med henne om allt och ingenting, bland annat om att Sarah tittar ut gneom fönstret och säger "Åh nej, dimman är tillbaka!" innan hon inser att det inte alls är dimma, utan att det bara är molningt och att snön på träden fick det att se ut som att det var dimmigt. Då skrattade jag, för det var kul, speciellt eftersom att hon är typ helt nyvaken och jättegullig. Men sen la vi på för hon skulle sova lite till och jag skulle upp och börja packa ihop mitt rum inför flytten! 
 
 Packningen var inte så jobbig, förutom när jag överväldigades av mina nostalgiska känslor och helt plötsligt bara började storgråta på grund av ingenting, men helt förvirrad av detta känsloutbrott så fortsätter jag packa och rensa, hittar mitt gamla konfirmationskors, trär i det "nya" smycket, det onda ögat, i den tunna guldlänken, tar på mig det och slutar att gråta. jag tänker ta det som ett bra tecken. och att jag liksom bara tänkte "Nu är det dags" , alltså, dags att ta på sig halsbandet, helskumt. Men nu sitter det där iaf, runt nacken och ner en liten bit nedanför halsgropen och känns ovant men skönt.
 
 Sen kom Emma med McDonalds, vi åt och pratade i ett par timmar innan vi gjorde oss fräscha för fest, blev upphämtade av Sara och åkte till Madde där party väntade, en helskön kväll med underbara människor som slutade på donken med en full Louise, en full Faxér och en halvberusad AB, gick sen hem till Ellen som inväntat mitt besök och vi däckade.


Vaknar på lördagen, vi tittar på Twilight och jag åker hem för att mamma skickat sms om att vi ska "fixa", vet dock inte vad vi ska fixa, men får reda på att det är badrumsväggarna som ska bli skrubbade, för mamma skulle ta toaletterna. Inte för att vi gjorde det, vi fick istället skrattanfall i hallen över att jag ska bo i en garderob och att pappa säger att han tycker att vi kan slänga in allt skit som vi inte vill slänga därinne, och att jag ska sitta där på min madrass med fula saker som jag eller mina bröder gjort när vi var små, typ diverse lampor och crap ! HAHA .
 
 Jag och Mor fixade sen tacos som var jävligt gott och sen drog jag iväg till Ellen igen, vi skulle se på My sisters keeper , vi grät en skvätt och började sen kolla på True Blood, och Louise är nog påväg att bli lite smått hooked på den serien! 
 
 Får sen ett oväntat sms, ringer ett halvt panikslaget samtal och kaoset tar sin början.
Åker från sjukhuset vid halv sju på morgonen, åker tillbaka vid tio för att hämta, köper Max, åker hem, äter en halv greenburger och sover i tre timmar, åker till Tilda för att fira hennes annalkande 19års dag, som infann sig för 27 minuter sedan, åt god veggopizza och kladdkaka, drack en efterlängtad kopp med kaffe och umgås med The Peglers/Svensson en stund, innan jag åker hem, tittar en sväng på Blåsningen ("Alltså guud, det här är ju helt sjuuuukt Reneé!" HAHAHA) Åker sen och köper toapapper och hushållspapper, lyssnar på East Fm i bilen och hoppas på bra musik och inte bara en massa snack, för känner verkligen att jag inte orkar lyssna på radiopratare och blir därför tvungen att bläddra mellan radiokanalerna, hör en ny låt med vad jag antar var Rihanna, den verkade bra och kör slutligen in i garaget, spenderar typ fem minuter åt att försöka backa in och parkera någorlunda snyggt, för jag är sämst på att parkera i garaget mellan en enorm jävla van och en väldigt massiv, hård betongpelare.
 
 Sen när jag kommer upp så börjar jag läsa lite meningslös tjejlitteratur, boken är bra men vill vill vill läsa Snabba Cash mer än nånsin. Jag lyssnar lite smått till Johan Falk på fyran och väntar på att jag ska höra reklamen gå igång så att jag får ringa till Sarah som är världens sötaste och oroat sig för mig, vilket hon inte behövde göra men det visste ju inte hon..vi pratar i alla fall en stund och jag har som vanligt värsta smilet etsat i ansiktet som jag alltid har när jag pratar med henne. 
 
 Men sen börjar filmen och hon missar en massa så vi lägger på och rings igen när filmen är slut, me inte innan jag hunnit asgarvat i tio skeunder åt "Ni beter er som påtända ekorrar, vad är det för jävla nivå här?!" hahaha, okay, han sa väl inte riktigt så, men typ. och det var delen med de påtända ekorrarna som var roligt! 
 
 Nu ser jag att det blinkar på facebook-fliken, fick just ett sött sms och sitter här och flinar. jag tror att Samson måste ut och kissa och att jag är lite förvirrad i huvudet efter tappad sömn, Otis Redding spelas på spotify och jag tackar för mig .

Puss! 

..och det har varit en lång lång natt, men jag är glad att mina tårar är behärskade och lugna.
 

my life is avarage

måste vara en av de bästa sidorna på länge ! Det är en sida där folk får skriva in vanliga saker som händer fas de liksom inte är vanliga, de är ovanliga , och roliga ! Typ, nån berättar att hon/han kommit på att Microsoft Word inte känner igen namnet Voldemort, men det känner igen Dumbledore (det var för övrigt SANT, jag kollade!) och att det kändes skönt att veta vilken sida Microsoft står på i alla fall. Så insåg jag att jag just var med om en typ mylifeisavarage grej, ni förstår, nästan alla inlägg är signerade MLIA, och jag har hela tiden tänkt att det är en person, typ nån som heter nått på M och sen Lia i efternamn eller något liknande, men HAHA, det står ju för My Life Is Avarage ! det är alltså massor av personer som skriver, hej jag är helt trög .

En sak till, imorse skulle jag beställa en tågbiljett till Eskilstuna som jag skulle få på sms, men jag får aldrig något sms och blir helt nojjig när det kommer upp att jag ska betala igen ! Så jag säger det till Sarah som säger att man måste skicka OK för att få den, och jag bara, jo jag har tryckt på OK och tror hela tiden att hon pratar om en knapp på datorn som man ska trycka på, men HAHA igen, hon menade ju att jag skulle få ett sms som jag var tvungen att svara OK på, inte en knapp , hej jag är helt trög . Men tack sötnos för att du inte blir rädd för min ointelligens...

Har förövrigt fortfarande inte fått någon smsbiljett men däremot ett bekräftelsemail med bokningsnummer, så det blir att åka ner till station imorgon för att få det utskrivit , ja tack ! och den 22e får gärna infinna sig nu.


broken poet eller inte eller va eller nej

Idag började som en deppig dag, fett jobbig med krångel krångel , men den blev bara bättre och bättre . Gick hem till Sofie och fikade (jag gillar visst att fika..:) och sen lagade vi mat, brunsås igen haha och hemmagjorda pomme och vi hade inget veggoalternativ så vi åt broccoli till, rätt och slätt och det var fan gott . Sen tog vi en promenad hem till mig, och på vägen så stannade vi upp och beundrade det galet vackra vinterlandskapet ! och då kom jag fram till att jag ska försöka mig på att skriva en poetisk blogg om detta vinterlandskap haha , så det kommer när jag är färdig med att rabbla klart om det jag nu rabblar om, vilket är typ ingenting ? Bara berättar om min dag, det kanske inte är så spännande, hm hm .. så, eh, jag slutar med det nu .

lyssnar på bra bra braaa musik förövrigt ! okay, I'm stalling, jag ska leka broken poet nu haha .


jag går ut i dimman, jag vet vad det är, jag vet vad dimman består av, men kan ändå inte bli av med känslan att det är något som inte stämmer, det är fel, dimman är fel, det ska inte finnas vattendroppar i luften när det är så här kallt . Kanske är det änglars tårar som frusit till ett dis i luften ? Kanske är det regn som inte orkat sig ända ner , som liksom frusit halvvägs och förvandlats till ett tungt moln av människors förtvivlan .

okay nej, jag kan inte, det går inte, det blir för deppigt och sorgligt , för att inte tala om att det blir DÅLIGT . I lost it, jag kan inte skriva längre .

Över snön vilar dimman,
 på fönstret ligger imman.
skriver ditt namn i min utandning,
 väntar nästan på en kraschlandning.
vill sitta på ett tåg, som går härifrån,
 denna tystnad bultar i öronen som ett dån,
och nu sitter jag här och skriver som ett fån .



that's it folks, I'm out !


  
 




see, my head aches from all this thinking

har ont i magen och överallt av allt tänkande och av det lilla jag drack av ett jäst citronvin och en kopp kaffe som dracks alldeles för sent och ja , vad mer ? Ikväll är ingen bra kväll och jag vill nog mest bara sova .
Samson är här och det är mysigt förutom att han måste ut dubbelt så ofta när han är här och busar med kiera typ hela tiden . snälla sov lilla rara samson ...
 nu måste jag nog gå ut med honom igen , men vill inte . är trött och kall och ensam och lyssnar på alldeles för deppig musik . don't wanna turn of the lights, hope someone hears me tonight , I know there's a snake in my bed, eating it's way through my head . vet inte vad jag vill och vad jag tänker och jag saknar dig och jag saknar dig och jag saknar dig och det är bara en enda stor saknad och röra och jag vill inte vara ensam här .

nej vet ni vad, nu orkar vi inte deppa mer !
 på fredag är det party och vi peppar järnet redan nu ! Ellen är min BFF for sure och hon är typ bäst och jag är så glad över att jag satte mig på den där parkbänken för snart fyra år sedan (OMFG det är snart FYRA år sen, gaaaalet !) för att öh, "ta hand om" är väl inte riktigt rätt, men iaf, prata då, med din dåvarande pojkvän och vi insåg att vi var typ bäst redan från starten, likadana skor, a static lullaby på helgon och musiken ! I love you Ell, now and forever , the way you do I do !

anyway, fredag ska bli bäst och på fredag så är det bara en vecka kvar till den 22e och det ska bli om möjligt ännu mer bäst, det ska ni veta !

nu gör min rygg ont och jag borde sova , imorgon blir det till Cissi för att äta lunch, ha de !


Stuff lesbians like

Haha, Ellen skickade nåns blogg till mig där denna lista på saker som flator ska gilla, och man ska lägga fetstil på de jag själv håller med om/tycker . så here it goes hahahaha .

50: American Eagle

49: Lesbian Texting Syndrome (”LTS”)

48: Sudden and Unexpected Amateur Grappling Matches in Public

47: Pets!

46: Beer Samplers

45: Gay Porn - kan väl hända att man tittar på det men det är inget som händer ofta liks .

44: Uniforms

43: Man Crushes

42: Threatening to boycott the Pride Parade due to “X” but eventually showing up for the festivities. - Kan väl hända att jag först vägrar gå pga av att en undesirable ska dyka upp, men dyker nog upp själv iaf sen, because I'm the bigger person .

41: Being “Boring” While in a Relationship

40: Duct Tape

39: High Fives

38: Being Overly Sensitive Due to an Increased Sense of Political Awareness - Haha, vem jag? Känslig när det kommer till politik? Neeee...

37: Helping the Cause!

36: Spontaneously breaking out into tone-deaf versions of 80s guitar anthems or power ballads

35: Racing to be the first to announce gay and lesbian related news to your friends .

34: Insisting that Non-Lesbian Movies Have Lesbian Subtext - va?

33: Going Out of One’s Way to Not Carry a Purse

32: Entourage Schisms

31: Being Overly Competitive At Things That Don’t Matter

30: SexintheStacks

29: Expensive Private Colleges

28: Straight Girls

27: Sports Injuries - hot !

26: We blog!

25: Tongues

24: Threatening to vote for John McCain if __________ doesn’t get the Democratic nomination

23: Brain Games

22: Wellesley College

21: Professing to know everything about someone based on his or her star sign

20: Fitting in

19: Being friends with their exes - haha, återigen, vem, jag ? vän med mina ex ? neee...

18: Being cheap to fund their food habits

17: Drama 2.0

16: Quitting the scene

15: Processing

14: Bumper Stickers

13: Nicknames

12: MARCH MAAAADNESSS

11: Entourages

10: The hand tuck!

9: House Parties

8: Craig’s List

7: Mourning dead or otherwise departed L Word characters - gråter varenda gång Dana dör i rutan .

6: Looking down on “unenlightened lesbians”

5: The Post-Mullet - haha den är grym !

4: Mistakenly believing that they own the Angelina Jolie crush.

3: Threatening to cancel Showtime

2: Telling the stupid U-Haul joke

1: Popped Collars and Grad School


...but it's complicated .

Okay, scratch sista inlägget , det var jäkligt sent och jag var jäkligt trött och allmänt förvirrad, men det är lugnt nu haha . seriously, släpp det , det är cool nu, jag lovar haha .

Känner mig annars ganska ensam ikväll och det är inget kul kan jag ju säga ..

Och idag fick jag sms i kylan och det värmde trots att mina fingrar stelnade mer och mer för varje knapptryck så var det värt det .

ska inte fatta mig längre än så , så jag önskar er en god natt .

Life, is beautiful
but it's complicated
we barely make it
 we don't need to understand
 there are miracles, miracles .

känner att jag inte borde känna

jag borde verkligen inte få ha tillåtelse att känna för när jag känner så blir det fel och blir det fel så känner jag ännu mer och det är så fel . ta bort det .
 var bara tvungen att få ha ett svagt ögonblick.

and I wonder if you wanted me like I wanted you,
 it's a lonely truth that I can't change you,
and you sure can't change me .

let me see your face drop !

Alltså jag sitter seriöst här och skrattar högt åt dina små inlägg J, du måste vara den mest överanalyserande person jag vet , du är t.o.m värre än mig och jag uppskattar det som fan ! Det här med sms på vintern är sjukt sant, och tänk då att när jag ska åka buss så MÅSTE jag ta upp mobilen och skicka iväg ett biljettsms , och sen ska jag hålla displayen lysande också så att jag slipper bli paranoid och tro att smset inte försvinnen om displayen slocknar och jag måste dra ytterliga 15 spänn utöver notan på mitt abonnemang, ochd et är för övrigt ännu mer irriterande, att de på TRE inte räknar in sms-biljetter till min ordnariekostnad, att jag ska få ringa och smsa för månadsbeloppet, men om jag ska åka buss nån gång så måste de prompt lägga till det PÅ månadskostnaden, hur sjukt är inte det ?! Jag menar, no way att jag ens ringer upp 200 spänn i månaden, speciellt inte när jag skickar och ringer gratis till alla inom tre och det är typ tre pers jag känner som inte har tre, sjukt nödigt, varför har jag ens tre? jag vill byta till Tele2 Snackis, och få nya Satio för en krona på ONOFF...och jag tycker inte om reklamer överhuvudtaget förresten , speciellt inte när ljudet är så högt att man helt allvarligt blir rädd haha.

okay, nu ska jag sluta bitcha och skriva att jag hade sjukt kul igår hos Denise, det var bäst och varför har jag hela magen full med bläckskrivna ord, AB och Petra?! haha jag tillät det ju iofs , eftersom jag var full och glad ! Tack för provsmakningen allihopa förövrigt haha !

let me see your face drop, I told ya not to leave me alone !

Nu ska jag fundera ut hur jag ska kunna göra min osynlighetsmantel större,
 Ciao !

LOVE IS MY DROG , IS MY HEROINE

HAHA, vilken härlig analys på New Moon , J! Har faktiskt sett filmen, är ett big fan av böckerna faktiskt, men du har rätt , jag blev grymt besviken på filmen , jag tror jag måste se den igen för att uppskatta den , och jag brukar vanligtvis bli irriterad på folk som hatar på Twilight rent allmänt, men när det kommer från dig så är det bara kul, what's up with that liksom ? jag tror att du har frälst mig lite hahaha , keep it up, please !

Men jaa, känner, på tal om Twilight, att min besatthet börjar släppa lite , jag tror att jag behöver lite distans till det , känner att jag bara drogs ner i Bellas misär i new moon , det blev lite mycket där med mitt egna svarta hål liksom . för övrigt så tror jag att jag fått lite Bella-syndrom , går och håller om mig själv hela tiden , som om jag verkligen skulle gå sönder , fast mest är det för att jag fryser så in i helvete hela tiden , speciellt idag med gifterna som går ur kroppen också . jag blir inte abra kall utanpå, det är liksom inuti också , som en brinnande is på något sätt , förstår ni vad jag menar ? Det är så kallt att det bränns , jag hoppas bara att det inte är så at tmitt hjärta håller på att frysa ihop . jag vill inte bli sån igen , jag vill inte bli hjärtlös igen , jag vill inte . jag hoppas att min motvilja är tillräckligt stark för att det inte ska bli så . förlåt , nu skriver jag så där känslomässigt igen . jag mår faktiskt inte så dåligt som det kanske verkar .

nu måste Samson kissa , jag uppdaterar nog snart igen i alla fall .

så nu är jag tillbaka igen , anknytning till rubriken ? Hm okay lite snabbt, jag och Ellen sjöng LOVE IS MY DROG IS MY MEDICINE, STAY WITH ME HONEY STAY WITH MY HONEY STAY WITH ME på tolvslaget och det var härligt och kul och jag ville bara säga att mitt nyår var helt klart godkänt !

RSS 2.0