don't stop, make it pop, DJ blow my speakers up !

NYÅR OCH JAG HAR DRUCKIT TVÅ GLAS VIN, ELLER AA JAG HAR SNART DRUCKIT TVÅ GLAS . Vet inte varför jag skrev med caps påslaget, det bara blev så nu , och utanför fönstret lyser olika färger upp himlen och det känns helt okay med det, jag känner att om de är på avstånd så är fyrverkerier vackra och jag har på mig en nattsärk . Stavas det med e ? nattserk ? nej, med ä . Men jag är i alla fall redo för party med tjejerna och det känns just nu som om det kommer bli himla kul ikväll , Sara kommer snart och hämtar upp mig och då bär det av till skiljegatan .

Anyway , jag har väldigt många armband, det är fint . tycker jag , och jag hittade inget örhänge att matcha till min utstyrsel , too bad , too sad bye bye .

Du svarar inte ens på sms , ursäkta mig att jag hör av mig då , men låt inte mig störa , för all del njut av ditt nyår du .
 nej, förlåt , jag ska inte hata i bloggen, jag ska inte vara fjortis och skriva intima känslor i bloggen , jag ska inte det, förlåt kära läsare , detta ska inte upprepas . (kursiv stil i detta stycke innebär ironi) .

20:03 och jag tackar för mig , och nej, jag är inte full , jag är inte ens lite onykter, jag är bara allmänt virrig , sallad är gott .


more than you, more than you know

Hm, du har faktiskt helt rätt J, jag har fan aldrig tänkt på det där med musikvideona , eller det faktum att de inte borde ha problem med kärleken ! men aa egentligen, vad vet vi vanliga dödliga om hur svårt det är att hålla ett förhållande på fötterna med minst två snikna luriga smygfotografer i hasorn hela tiden , måste vara fett påfrestande hahaha, tur att man inte är kändis (fet chans liks) , vad skulle jag bli känd för ? Att jag vet allt om Harry Potter ? I don't think so hahaha . Men aa, lämna kärleksproblemen till oss, eller nått, eller va ? Vi vill väl inte ha kärlekproblem, J ? fast aa, jag vet inte , det har en ju redan.. Tack för dina kommentarer, love it !

Men jaha, nyårsafton idag då, och Denise är sjuk, segt och inge kul, jag tror aldrig att vi kommer få fira nyår ihop Denise, it's a curse haha . Men jag är glad att Petra är hos dig i alla fall , efter allt skit denna månad, jag tänker på er, jag hoppas du vet det, även fas jag är kass på säga vettiga saker i hemska situationer .

ingen anknytning idag känner jag, jag kör på att förlänga rubriken istället med första versen .

Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.

..I'll be spending all of these years, putting my heart back together .


I saw a warning sign

Haha, J, jag kommer inledda alla bloggar som ahr föregåtts med en kommentar från dig med nånting till dig ! Jag får liksom värsta smilet när jag läser dina comments, klockrena ! Och nee, jag ahr faktiskt aldrig tänkt på det där med s:et i läspa , det är ju faktiskt en helt sjuk grej, man borde faktiskt komma på ett nytt ord till det, läjpa ? kan man säga J om man läspar ? för övrigt "what's up with that" är ett av mina favorituttryck, you go !

Idag har i alla fall både Cissi tittat in, och Emma, båda besöken var mycket trevliga och jag har saknat Emma som fan, att kolla på gamla bilder med dig var fan så jävla mycket roligare än att sitta här för mig själv och aa, inte ha kul liksom . Ikväll är det för övrigt Coldplay som spelas för fullt på spotify för min del , känner att jag inte vill lyssna igneom pepp-listan igen , ingen pepp-musik efter klockan ett känner jag . in my place, in my place,  were lines I couldn't change , I was lost , oh yeah . Ja, känner mig inte så trött än , vill inte gå och lägga mig ensam igen , det är, om inget annat, fruktansvärt tråkigt . Det blir lite halvlånga bloggar ibland, men känner att jag inte har så myckt mer vettigt att säga idag ..

ännu en anknytning till rubriken kommer här: Jag tror jag anade att allt det här skulle komma . Kommer du ihåg "novellen/boken" jag började på i somras ? Den handlade om det här . det var liksom som om jag bestämde själv att det här skulle hände , på nått sjukt skumt sätt . kanske satte jag mig själv i denna situation ? I dag är en sån dag där jag skyller på mig själv . Men aa, jag tyckte mig ana en varningsskylt, men lät det fortskrida i alla fall , I must be stupid .

nighty night .

ten million fireflies

haha, tack 'J' vem du än är för att du fick mig att le, jag tyckte din kommentar var skitkul , mer av det säger jag ! haha, you go , och jag ska försöka att inte skriva så mycket ledsamma saker, men det är lite den jag är , sorry 'bout that . Men aa, dagen idag har varit ohändelserik en måste jag påstå , handlade om förintelsen på CSI, det var lite deppigt tycker jag, men skit i det nu , jag skulle ju itne skriva "martina haag" bloggar .

anyway, Owl City är bäst och jag skulle ha lyssnat på det nu om jag itne suttit framför tvn med moren och faren . men åh, skitsamma vad jag babblar om oviktiga saker, blir nästan lite trött på mig själv , händer det är ibland ? att ni vill skriva om en sak men skriver om något helt annat istället ? Jag tror att jag försöke dra ut lit epå det så att jag inte ska skriva en massa elakheter, för jag kommer säkert ångra mig om jag hatar på folk i bloggen liksom , 'cuz I'm a lover, not a fighter liksom , och jag tycker inte om att ha denna mörka svarta känsla i mig , jag tycker inte om att vara svartsjuk, jag tycker inte om att vara arg, även fast jag går och bara väntar på att ilskan ska infinna sig så jag kan börja få lite ro i kroppen .

jag borde i alla fall sova för att imorgon klockan tolv kommer Cissi och jag har lovat henne att ha grönsaksburgare med okänt tillbehör klart när hon kommer imorgon !

NEE VET DU VAD ! JÄKLA SKIT QRUISER SOM LOGGAR UT MIG NÄR JAG HAR NIO MINUTER KVAR I KÖN, SKIIIT !

återigen anknytning till rubriken , ibland känns det som om det är tio miljoner eldflugor sunt omkring mig när jag ska sova, för jag kan inte somna, de surrar och lyser och väsnas och vill att jag ska gå upp och det är väldans svårt att ignorera det ska ni veta . you would not believe your eyes, if ten million fireflies lit up the world as I fall asleep .

sov gott .


I'm not looking for someone to blame

Asha Ali är favoriten ikväll for sure . in every heart that breaks, there's a promise broken . Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra) , såg filmen med H ikväll, den är så bra, fast man skäms så jävla dant bara man tittar på hur knäpp och galen hon är. Jag råkar gilla Martina Haag, även fast det är chicklit och ytligt och vars främsta målgrupp är 35plusare så gillar jag henne, hon är fan rolig, hennes samlade krönikor är nog något av det roligaste jag läst, HA ! Håller just på att läsa I en annan del av Bromma , (uppföljaren..) det är kul, Bella är galen !

needless to say I'm bored ? Jag skriver en blogg om Martina Haag ! jag ska sluta med det nu, jag lovar . Jag har funderat på en grej, i "alla" mina andra bloggar har jag jmt trott att jag är så mystisk med vad jag känner och vem jag menar, men så var ju faktiskt inte fallet, det var ju klarare än glas, till och med för främlingar ! Piiinsamt, haha, nej då, bryr mig inte så mycket . Så nu hag jag i alla fall funderat på om jag ska försöka mig på att vara mystisk och misslyckas igen, eller om jag ska prata klarspråk redan från början, eller om jag ska skippa allt drama och skriva bloggar om vad jag gjort på dagen och bloggar om Martina Haag och liknande saker , men det är ju lite tråkigt , eller va ? Jag är inte bara uttråkad, utan trött , borde sova men det är också tråkigt . 

jag får nog fundera lite till på det där med mystiken .

vill i alla fall bara avsluta med en anknytning till rubriken, och det är att det är sant . jag har inte letat efter nån att skylla på , det bara blev så att jag skyller på dig nu , det går över sen om kanske ett år eller två . ne, inte två år, jag är inte så långsynt av mig . men just nu tänker jag skylla på dig för jag mår bättre av det för tillfället, och jag tar tacksamt emot allt som får mig att inte känna mig död på insidan , det är lättare att vara arg än förkrossad . du vet säkert vad jag pratar om . nu blev det kanske inte så mystiskt för alla, inklusive dig du själv, vet säkerligen vem det är jag skriver till .

god natt .


without being disrespectful

hahaha, älskar låtan, nee, inte vara respektlös men vi kallar henne för sexy bitch ! Ursäkta mig men mitt humör är väldigt upp och ner just nu, är uttråkad på gränsen till att göra dumma saker, á la springa hundra varv runt lidl bara för att ha någonting att göra .

jag mår faktiskt helt okay idag . jag vill kanske gå ut, om jag haft en slant att betala inträde med, hmpf allt är dyrt. fast allt är dyrt för mig just nu hahaha . jag känner att jag kanske inte är så duktig på det här med bloggandet längre, brukade itne jag skriva ganska roliga eller åtminstone lite halft intressanta blogginlägg förr?


I think yesternight we broke all the rules .




cover my eyes

So would you hold me please
I'm trying hard to breathe
I'm just surviving
So would you hold me please
I'm trying hard to breathe
Stop me from crying
 
When I see you walking with her
I have to cover my eyes
(I have to cover my eyes)
Every time you leave with her
Something inside me dies
(Something inside of me dies)


Vet hon att du har svårt att sova ibland? Att man måste killa dig på ryggen tills du somnar?
vet hon att du måste ha tvn på för att kunna somna, att man inte får släcka fören du sover?
vet hon att du inte tycker om läskiga filmer och serier, att du måste ha en kudde när man ser på deckare?
vet hon att du är livrädd för hajar?
vet hon att du vägrar dricka kaffe?
vet hon att du för det mesta hatar ditt hår, att du vill platta det så fort du kan?
att din favoritparfym inte säljs längre?
att du har humörsvängningar som fan veckan innan VECKAN?

vet hon hur mycket vi älskade varandra, att jag räddade dig så som du räddade mig?
att vi blev kära i varandra direkt, att vi skulle flytta ihop så fort vi kunde?
att din mamma gjorde våra förlovningsringar? hur nära du står dina systrar?
vet hon att du fortfarande saknar mig?



 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0