Well, I fell in love with the world in you .

Hemflyttad till Örebro, och fy fan vilken dålig sommarbloggare jag är. Jag har ju inte skrivit en enda blogg sen jag flyttade hem typ, bara en precis i början... Skäms på mig.

Men nu är jag här hemma i Örebro igen, i min och Emmas fina lägenhet, som faktiskt börjar likna ett hem. Och även om det inte sitter fina saker på väggarna än, och mitt rum är ganska naket, så är det ändå vårt hem. Mitt rum. Min säng, jag älskar den här lägenheten, jag älskar Örebro och att jag ska jobba istället för att gå i skolan nu. Så himla skönt. Känner mig lite misslyckad som inte pallade ens ett år på universitetet, men vad ska jag göra då? Man ska inte känna att man hoppas bli påkörd av en buss när man är påväg till skolan, bara för att slippa gå dit. Eller..?

Och imorgon flyttar flickvännen som är lite bättre än alla andra flickvänner tillbaka hem också, Örebro är hemma nu. Detta faktum gör mig jävligt lycklig.
Och jag är så himla glad att få flytta sammen med min fina Emma igen också, jag har inte riktigt märkt hur mycket jag har saknat sambolivet under min sommar hemma i garderoben, men det har jag verkligen, jag tror jag behövde den här sommaren i Norrköping för att lära mig uppskatta sambolivet till fullo, och jag har verkligen lärt mig att uppskatta mitt förhållande, min flickvän, för distansen har nästintill tagit kål på mig, men jag vet nu att jag aldrig kommer ta Lelles sällskap för givet. Inte Emmas heller för den delen.

Noah and the Whale för övrigt, oh my fucking god, verkligen sommarens stora musikkärlek. Belt begeistrad i dem är jag, de är fantastiska! Ville bara säga det, hejs!

Please don't lie to me Mary, I said please don't lie, it makes me cry in bed...

RSS 2.0