I guess I'd rather hurt than feel nothing at all

sant , så sant ! Har hellre ont och håller vänskapen intakt än att inte ha nån känsel i hjärtat alls utan dig . Så det så . Känner mig nästan otålig till tisdag på en konstigt och jobbigt men underbart sätt . Usch .
Sitter och sjunger och försöker att inte störa Emma , låter förjävligt men kan inte låta bli till den här låten . Förlåt Johan ! haha . men nu ska jag strax sova , har just sagt god natt till Småland och det blir varmt i hjärtat av det kan jag lova .

Nej nu ska jag göra mig läcker för sängen , vi läses .


In other words you better give your friends all you can ,

and if it makes you sweat you better ask yourself , am I good or bad ? Usch det var den sjuttonde september och den bästa överraskningen på hela året och jag nämnde det inte ens , tänkte knappt på det och nu slog det mig hårdare än ett knytnävsslag i mellangärdet , men det var just där det gjorde som ondast nu . dubbelvikt av outhärdlig smärta och jag vill inte att det ska vara så här längre . en vecka kvar , snälla finns kvar där då . Right now I'm thinking I'm bad .

I could've lost myself in rough blue waters in your eyes , and I miss you still .

men så ska det inte bli förstår ni , så denna vecka är det nya tag ! Har just kollat på ett nyhetsklipp Johan skickade , HAHA herregud vad händer med världen när FN tillsätter en ombudskvinna att tala med aliens..? Fasen vad fint .

Anyway , är trött som en gnu vid solnedgången men har ändå ingen större lust att gå in i det där mörka ensamma sovrummet med en säng som är lite för stor för bara mig . Sugen på att se Dear John eller något annat deprimerande , nej , GARDEN STATE ! Den ska jag fan titta på imorgon . Nöjer mig med soundtracket till Dear John så länge .

Heja att man känner peppen till tenta och fortf inte riktigt har koll på alla cellorganeller eller gjort sina fältstudier ! bleugh .

jag borde verkligen gå och lägga mig , men känner mig redan otroligt gammal som går och lägger mig så tidigt och bara kollar på nyheterna och pluggar och sitter i solen och röker giftpinnar bara för att det är "mysigt" utomhus .

vi hörs och ses och hejar och skakar hand , pussas och kramas och stryker över kinden , god natt .


Vad gör jag här , jag snubblar och halkar på ditt hjärta

Idol hemma hos familjen Faxér-Hultgren med magen fylld av lasagne och grönsaker , borde man äta lite glass också ? Emma får iaf stå ensam för tedrickandet , fast vänta ! Vi har ju honung nu , jag kanske vill ha te ändå ?
Och jag ska inte vara deppig i detta inlägg , för idag har varit en skön dag utav plugg med Dan , kaffe med mamma mormor och morfar som hade med sig en överraskning i släptåg , nämligen Sofie ! Och inte att förglömma är att morfar hade med sig ägg till oss ! Och vi är ett hushåll som gör av med mycket ägg , gött !

Idol - det går inte så bra för grupperna va ? Usch da . Nej nu ska jag sluta nörda dator och gå och dö på soffan , är trött igen och jag borde verkligen inte vara det , jag är trött och sover jämnt , mycket ovanligt för att vara mig ..

..men vad vet jag om ensamhet ?  Så jag hoppar och trampar på ditt hjärta .

Det går över det går över det går aldrig över

And I break down as you walk away .
No pouring rain though , bara inuti .

ingen rätt att vara arg , har gjort så mycket värre saker , och du har egentligen inte gjort något ens en gång . så jag är inte arg . orkar inte . vill inte . klarar det nästan inte . varför känns det som om det bara är jag som gör fel hela tiden ?

clouds of sulfur in the air , bombs are falling everywhere - it's heartbreak warfare .


I start out with good intentions but mess it up like all the time

Peppar Robyn här och har precis packat en liten väska för att åka , inte hem för det här är hemma nu (o.O) , men tillbaka till mitt fina Norrköping och mina fina vänner , miss them like effin' crazy . Jag och Johan har en tävling som jag är ganska säker på att jag kommer att förlora eftersom jag sitter här istället för att göra det jag borde , vilket är att läsa tre kapitel till ! Men ja , jag ska , snart !

Inte lika röksugen idag men fan vad det skulle sitta fint med en giftpinne nu .

...'cuz it's gonna be all heartbreak , blissfully , painful and insanity .

For me it happens all the time .

hej jag klättrar på väggarna snart , jag behöver verkligen en cigarett just nu , nu nu nu nu för snuset hjälper inte för fem öre , jag dööööör . nej man kanske skulle gå en promenad ? Eller kanske en löprunda ? Inte för att det hjälper , men man kan ju alltid få lite motion utav abstinensen som äter mig levande inifrån ? tyck inte synd om mig ! Jo lite ?  nej . things ain't bad but things ain't right .

Are we falling or flying ? Jag känner mig idag ganska förvirrad ( som vanligt då ) men inte så nere och inte så lost förutom att jag är helt lost . ibland bränner det under läppen efter snuset och det känns skönt . som att trycka på ett blåmärke och slå pannan mot en skåpslucka när man diskar , som att strunta i plåstret på skoskavet när man tar på sig nya skorna igen , som att springa i platta skor , som att sminka sig när man inte vill vara sig själv för en kväll , som att lyssna på Colplay när man är glad och lyssna på Kate Nash när man är ledsen , som att äta när man är mätt och strunta i att äta när man känner sig hungrig , som att dricka mjölk när man får ont i magen , som att slicka på en kaktus , som att sakna någon man hatar , som att hålla armen uppe när man har träningsvärk , som att lyssna på country , som att tvinga i sig sprit bara för att bli full , som att strunta i att klippa naglarna bara för att irritera sig själv , som att tänka på fel person vid fel tillfälle , som att skratta på en begravning och som att gråta till en komedi , som att vara full och skämma ut sig och som att sluta röka .

feathers and down

känner mig nere av någon anledning , Ellen skickade ett sms tidigare idag och då blev jag så glad och ledsen på samma gång för jag insåg du hur effin' mycket jag saknar min BFF, kom snart och hälsa på my darling .

igår blev Louise väldigt full av en anledning , men känner att baksmällan inte är så påtaglig som den borde ha varit , känns skönt eftersom vi drog igång en storstädning här nyss ! heja heja friskt humör , ne vad sägs om en dusch ?

Saknar Jej alldeles för mycket.. kanske därför jag är nere .. och saknar mamma :(

Without the blanket of sorrow , the thick and the grey , that blanket of woe , so heavy and stained .

I don't know why but with you I'd dance in a storm

Känner mig på ett sånt himla konstigt humör , fjärilar i magen när man tänker på ett speciellt typ av leende och jag vill bara dansa omkring och skratta , samtidigt som jag tänker på isotona och hypertona lösningar hit och dit och destillerat vatten och intravenöst dropp och salta jordnötter som är gratis i baren ..

Jag tycker att du ska komma hit nu och dansa med mig och glömma destillerat vatten och nationella prov man inte vill göra ..

..I wonder if you know I'm trying so hard not to get caught up now, but you're just so cool, run your hands through your hair - absentmindedly making me want you .

RSS 2.0